Lidmaatschap

Bent u leerling, docent of medewerker geweest van het Kennemer Lyceum, het Jac. P. Thijsse Lyceum of de MMS 't Kopje? Dan kunt u lid worden van Aelbertsberg & Elswout!

Voordelen van een lidmaatschap

Lid worden

De lidmaatschapskosten voor Aelbertsberg & Elswout bedragen € 10,- per jaar. Als u nog geen lid van de vereniging bent, kunt u het inschrijfformulier hieronder invullen om lid te worden van Aelbertsberg & Elswout. De contributie van nieuwe leden zal automatisch geïncasserd worden door ons. Huidige leden kunnen hun contributie (indien er niet al sprake is van automatische incasso) of uiteraard zeer gewaardeerde donatie overmaken naar NL64 INGB 0002405244 (IBAN) met INGBNL2A (BIC).

Onze leden in het buitenland kunnen in verband met de relatief hoge bankkosten ook voor een periode van vijf jaar € 50,- overmaken. Dit dient wel onder vermelding van uw lidnummer en de tekst "contributie 2017 t/m 2021" te gebeuren voor een juiste verwerking in onze administratie.

Inschrijfformulier

Een asterisk (*) geeft een verplicht veld aan. Door u in te schrijven gaat u ermee akkoord dat wij jaarlijks € 10,- aan contributie afschrijven van de opgegeven rekening.

Aanhef:
Voorletter(s):
Voornaam:
Tussenvoegsel(s):
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
Telefoonnummer (thuis/mobiel):
E-mailadres:
School:
Jaar eindexamen/verlaten school:
Klas eindexamen/verlaten school:
BIC:
IBAN:

Aanvraag- of wijzigingsformulier (voor huidige leden)

Gebruik onderstaand formulier om een gegevenswijziging door te geven of een automatische incasso aan te vragen. Een asterisk (*) geeft een verplicht veld aan. Vul de velden zo volledig mogelijk in. Door uw rekeninggegevens in te voeren (en dus een automatische incasso aan te vragen) gaat u ermee akkoord dat wij jaarlijks € 10,- aan contributie afschrijven van de opgegeven rekening.

Aanhef:
Voorletter(s):
Voornaam:
Tussenvoegsel(s):
Achternaam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Land:

Telefoonnummer (thuis/mobiel):
E-mailadres:

School: